O nas

Ker živimo v času izjemnega napredka digitalne tehnologije, nam je v ponos, da lahko na področju kibernetske varnosti svojim strankam že več kot 15 let ponujamo varno okolje za delo in predajamo znanje na podjetja in njihove zaposlene.

Kibernetska varnost ni bila še nikoli bolj pomembna kot je danes in še nikoli tako zelo ogrožena. V našem podjetju združujemo visoko usposobljene strokovnjake s področja računalniške varnosti in se zavedamo, da je to znanje in usposobljenost potrebno  stalno nadgrajevati.

0 +
let izkušenj na področju
kibernetske varnosti
0 +
penetracijskih in sistemskih
pregledov omrežij
0 %
podjetij je zadovoljnih
z našimi storitvami

Je vaše podjetje pripravljeno na kibernetske grožnje?

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in izobraževanj lahko z veliko gotovostjo trdimo, da smo zanesljiv in strokoven partner na področju kibernetske varnosti.  Naše poslanstvo je preverjanje varnosti IT sistemov tako manjšim kot večjim podjetjem, pri čemer delujemo tudi na mednarodnem trgu.

Bistvo našega dela je preprečevanje zlorab še preden pride do poskusa vdora, zato veliko svoje energije in dela posvečamo izobraževanju podjetnikov in zaposlenih, ki so srce in gonilo vsakega podjetja. Prav v luči tega je naš cilj dolgoročno sodelovanje s podjetji, ki bodo v nas prepoznala zanesljivega partnerja s področja kibernetske varnosti. Kibernetski prostor je živ sistem kjer se vsakodnevno pojavljajo vedno nove grožnje, mi pa moramo biti nanje pripravljeni.

Za nami je že 15 let izkušenj na področju kibernetske varnosti, več kot 50 opravljenih penetracijskih in sistemskih pregledov omrežij, 97 % podjetij, ki nam je zaupalo, pa je bilo z našimi storitvami nadvse zadovoljnih.

Ikona OptiCyber3

Naše storitve

Naročite se na
brezplačni posvet ali stopite v stik